PECO ONLINE

Astazi, 28.06.2017

Benzina cea mai ieftina o gasesti la:

4.22Petrom Alexandria, Teleorman
DN 6, 140073

Motorina cea mai ieftina o gasesti la:

4.16Petrom Alexandria, Teleorman
DN 6, 140073

Cele mai mici preturi la benzina, motorina si GPL in principalele orase din tara*

*top 5 orase dupa numar de locuitori
Oras Benzina Motorina GPL
Bucuresti4.434.392.16
Cluj Napoca4.454.392.29
Timisoara4.444.382.42
Iasi4.454.350.00
Constanta4.304.162.36
Harta Judete
Harta Orase

Preturile din fiecare statie peco din retelele Petrom, OMV, Rompetrol, Socar si ART sunt actualizate zilnic la diferite momente din zi. Pentru benzinariile Lukoil, Mol si Gazprom nu exista momentan posibilitatea de a obtine aceste preturi actualizate.

Preturile returnate de catre aplicatie pot cateodata sa difere de cele afisate la pompa din cauza intarzierii cu care aceste preturi sunt procesate si actualizate de catre serverul principal.

Peco Online este site-ul prin care poti verifica rapid pretul actualizat al benzinei, motorinei sau GPL-ului din fiecare statie Petrom, OMV, Rompetrol, Socar si ART din Romania. De asemenea, poti cauta cel mai bun pret din jurul tau, din oricare localitate din tara sau de pe orice ruta/traseu.

Preturile carburantilor sunt actualizate zilnic pentru retelele amintite mai sus, astfel incat vei avea tot timpul posibilitatea de a face cea mai buna alegere pentru masina ta.

Gaseste locatia tuturor statiilor Petrom, OMV, Lukoil, Mol, Rompetrol, Socar, Gazprom sau benzinarii independente (ART, Carbogaz, Celly, Eldomir, Eurogenetic, FloreaOil, MCMPetrol, Nobel Oil, Rompetrol Partener/Expres/Gas, Start) si obtine indicatii de navigare catre statia selectata.

  • Preturi actualizate zilnic pentru Petrom, OMV, Rompetrol, Socar, ART

  • Locatia tuturor benzinariilor Petrom, OMV, Lukoil, Mol, Rompetrol, Socar, Gazprom, plus alte 500 de benzinarii independente

  • Indicatii de navigare catre orice statie selectata

  • Evolutia pretului la benzina si motorina in ultimele luni

  • Lista actualizata zilnic cu cele mai mici preturi la benzina, motorina si GPL din principalele orase din tara