PECO ONLINE

Preturile din fiecare statie peco din retelele Petrom, OMV, Rompetrol, Socar si ART sunt actualizate la diferite momente din zi, in fiecare zi; pentru benzinariile Lukoil, Mol si Gazprom nu exista momentan posibilitatea de a obtine aceste preturi actualizate zilnic.

Preturile returnate de catre aplicatie pot cateodata diferi de cele afisate la pompa din cauza intarzierii cu care aceste preturi sunt procesate si actualizate de catre serverul principal.

Peco Online este site-ul prin care poti verifica rapid pretul actualizat al benzinei, motorinei sau GPL-ului din fiecare statie Petrom, OMV, Socar si ART din Romania. De asemenea, poti cauta cel mai bun pret din jurul tau, din oricare localitate din tara sau de pe orice ruta/traseu.

Preturile carburantilor sunt actualizate zilnic pentru retelele amintite mai sus, astfel incat vei avea tot timpul posibilitatea de a face cea mai buna alegere pentru masina ta.

Gaseste locatia tuturor statiilor Petrom, OMV, Lukoil, Mol, Rompetrol, Socar, Gazprom sau benzinarii independente (ART, Carbogaz, Celly, Eldomir, Eurogenetic, FloreaOil, MCMPetrol, Nobel Oil, Rompetrol Partener/Expres/Gas, Start) si obtine indicatii de navigare catre statia selectata.

  • Preturi actualizate zilnic pentru Petrom, OMV, Socar, ART

  • Locatia tuturor benzinariilor Petrom, OMV, Lukoil, Mol, Rompetrol, Socar, Gazprom, plus alte 500 de benzinarii independente

  • Indicatii de navigare catre orice statie selectata

  • Evolutia pretului la benzina si motorina in ultimele luni

  • Lista actualizata zilnic cu cele mai mici preturi la benzina, motorina si GPL din principalele orase din tara