PECO ONLINE

Astazi, 18.10.2017

Benzina cea mai ieftina o gasesti la:

4.78ART Bucuresti, Bucuresti
str. Vasile Lascar nr.141, 020496

Motorina cea mai ieftina o gasesti la:

4.69PartenerSocar Mihai Viteazu, Constanta
Sat Mihai Viteazu, intravilan A98

Cele mai mici preturi la benzina, motorina si GPL in principalele orase din tara*

*top 5 orase dupa numar de locuitori
Oras Benzina Motorina GPL
Bucuresti4.784.862.36
Cluj Napoca5.025.132.39
Timisoara5.035.072.49
Iasi5.025.050.00
Constanta4.794.782.46
Harta Judete
Harta Orase

Preturile din fiecare statie peco din retelele OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, PartenerSocar sunt actualizate la diferite momente din zi, in fiecare zi; pentru benzinariile Lukoil, Rompetrol, Mol si Gazprom nu exista momentan posibilitatea de a obtine aceste preturi actualizate zilnic.

Preturile returnate de catre aplicatie pot cateodata diferi de cele afisate la pompa din cauza intarzierii cu care aceste preturi sunt procesate si actualizate de catre serverul principal.

Peco Online este site-ul prin care poti verifica rapid pretul actualizat al benzinei, motorinei sau GPL-ului din fiecare statie OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, PartenerSocar din Romania. De asemenea, poti cauta cel mai bun pret din jurul tau, din oricare localitate din tara sau de pe orice ruta/traseu.

Gaseste locatia tuturor statiilor OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, PartenerSocar, Gazprom, Lukoil, Mol, Carbogaz, Celly, ecombustibil, Eldomir, Eurogenetic, Flaga, FloreaOil, MCMPetrol, NobelOil, Ozana, PartenerRompetrol, Pollux, RBCGas, RompetrolExpres, RompetrolGas, SMO, SpielmannOil, Start, TSV si obtine indicatii de navigare catre statia selectata.

  • Evolutia pretului la benzina si motorina in ultimele luni

  • Lista actualizata zilnic cu cele mai mici preturi la benzina, motorina si GPL din principalele orase din tara

  • Promotiile curente din benzinarii